Over ons

Met trots hebben wij in de zomer van 2019 de deuren van onze Bed & Breakfast mogen openen.  In het bosrijke buitengebied van Enschede ligt dit voormalig militair hospitaal dat wij met veel liefde en vakmanschap hebben verbouwd tot een duurzame en comfortabele B&B.

Ons pand valt onder Cultuur Historisch Erfgoed en dat is voor ons aanleiding geweest om tijdens het hele proces van de verbouwing het respect voor de historie en het (her)gebruik van natuurlijke en duurzame materialen voorop te laten staan.

Begin 2015 is ons avontuur begonnen met een “zoektocht” naar bijzondere materialen en methoden, met eigenschappen die voor ons bijdragen aan het comfortabele geheel dat wij voor onze gasten voor ogen hebben.

In de kamers is gebruik gemaakt van leem en kalk. Deze materialen hebben een zuiverende werking en zorgen voor een prettig leefklimaat. De warme uitstraling van eikenhout is veelvuldig toegepast in de gehele B&B. Ook in de ruime tuin is het fijn genieten van een drankje onder de loggia in de rust die de omgeving biedt. In een regio waar je prachtig kunt fietsen, wandelen en golfen is het heerlijk uitblazen bij Hospitaliteit….

Robert van den Brand
en
Christel ter Horst

Boeken en prijs info