Kamers

De kamers, het appartement en de studio van B&B “Hospitaliteit” zijn met zorg ingericht en met de meest duurzame en comfortabele materialen uitgerust. Alle kamers kunnen gebruik maken van de koelkast op de gang, waar ook een welkomstdrankje van het huis in staat. Er is gratis WIFI in de gehele B&B.
Het ontbijt kan op de kamer genuttigd worden, of in de algemene ruimte. 

Kamer 1:
Deze kamer (25m2) beschikt over een luxe, elektrisch verstelbaar tweepersoonsbed en een eigen badkamer met regendouche, wasgelegenheid en toilet. Daarnaast biedt de kamer een ruime zit met TV, waar het zetten van koffie/thee tot de mogelijkheden behoort.  

Kamer 2:
Deze kamer (28m2) is heerlijk licht en ook uitgerust met veel natuurlijke materialen zoals leem, kalk en hout. In de kamer kan koffie/thee worden gezet en er is ruimte genoeg om te relaxen en/of te werken. De ruime badkamer heeft naast een douche ook een ligbad. Ook het bed in deze kamer is een luxe, elektrisch verstelbaar tweepersoonsbed.

Kamer 3:
Deze ruime kamer (32m2) is soortgelijk aan kamer 2 en beschikt over dezelfde faciliteiten als bovenstaande kamers. Kamer 3 is alleen via info@hospitaliteit.nl of telefonisch te reserveren. 

Boeken en prijs info